Preskočiť na obsah
Domovská stránka » News » Nová, vylepšená verzia GALFY.sk

Nová, vylepšená verzia GALFY.sk

Máme pre vás vzrušujúcu novinku – po dlhých mesiacoch príprav sme konečne spustili novú, vylepšenú verziu eshopu GALFY.sk! Stará verzia potrebovala už trošku oživiť a dodať modernejší „look“.

Táto nová, (veríme, že lepšia a krajšia) verzia, je výsledkom našej dlhodobej práce, preto sme presvedčení, že vám prinesie ešte lepší zážitok pri nakupovaní.

Máme pre vás stručné predstavenie a porovnanie s našou starou verziou.

Dizajn a užívateľská skúsenosť:

Nová verzia sa môže pýšiť moderným a elegantným dizajnom, pri ktorom sme dbali na to, aby sme zachovali charakter pôvodného štýlu, no zároveň sme ho osviežili a zjednodušili. Naším cieľom bolo spríjemniť vašu návštevu u nás, čo znamená, že si nájdete to, čo potrebujete, rýchlejšie a jednoduchšie. Prehľadnosť a intuitívnosť nového dizajnu vám ušetria čas a veríme, že zlepšia celkový dojem z nakupovania.

Rýchlosť a výkonnosť:

Z technickej stránky sme sa snažili o to, aby nová verzia bola rýchlejšia a výkonnejšia. V ideálnom prípade sa budú stránky načítavať oveľa rýchlejšie, čo vám umožní ihneď sa pustiť do objavovania našej širokej ponuky produktov bez zbytočného čakania. Rýchlosť však môže občas kolísať v závislosti od aktuálneho vyťaženia servera.

Funkcie a prispôsobenie:

Nová verzia prichádza s novými užitočnými funkciami.

  • Doplnili sme možnosti filtrovania produktov, aby ste rýchlejšie našli to, čo hľadáte – napríklad vyfiltrovanie produktov podľa dostupnosti na jednotlivých predajniach, či filtrovanie podľa ceny.

  • Produkty umožňujú náhľad všetkých dostupných farebných variácií priamo na jednej stránke produktu.

  • Veľké úpravy a zmeny nastali aj v košíku a pokladni, ktorá je teraz jednoduchšia, prehľadnejšia a s novými funkciami.

  • Upravili a rozšírili sme aj ponuku kategórií, aby sa vám jednoduchšie orientovalo a našli ste rýchlo to, čo hľadáte.
  • Novinkou je aj sekciaTipy na outfity. kde sme pre vás pripravili hotové zladené outfity. Tieto outfity môžu byť inšpirované buď tým, ako ich predstavuje výrobca, alebo ako ich nosíme a používame my.

Podpora pre mobilné zariadenia:

Nová verzia eshopu na adrese galfy.sk je plne responzívny, čo znamená, že sa bezproblémovo prispôsobí všetkým veľkostiam obrazoviek, či už používate počítač, tablet alebo smartfón. Odteraz si môžete prezerať ponuku a uskutočňovať nákupy s rovnakou ľahkosťou nielen doma, ale aj na cestách.

Záver

S veľkým nadšením vítame túto zmenu a s radosťou sa tešíme na ďalšie vylepšenia, ktoré budeme postupne implementovať. Samozrejme, pri žiadnej väčšej zmene sa nedá úplne vyhnúť niektorým drobným nedokonalostiam. Existuje ešte množstvo detailov, ktoré plánujeme doladiť a upraviť. Tieto úpravy budeme realizovať postupne, pričom nás bude inšpirovať aj vaša spätná väzba.

Tešíme sa na vašu návštevu na našom vylepšenom eshope! Budeme vďační, ak nám dáte vedieť, aký je váš dojem a či by ste niečo zmenili.

Vaša spokojnosť pri online nakupovaní je pre nás prioritou.

S pozdravom,

Tím Galfy.sk

Pridaj komentár