Preskočiť na obsah
Domovská stránka » News » OBLEČENIE WARM ME, KTORÉ SKUTOČNE ZAHREJE

OBLEČENIE WARM ME, KTORÉ SKUTOČNE ZAHREJE

OBLEČENIE WARM ME, KTORÉ SKUTOČNE ZAHREJE

Je pre vás zima utrpením? Pracujete vonku? Alebo robíte mnoho outdoorových aktivít v zime a sem tam máte pocit, že ste úplne zmrzli? Poznáme oblečenie, ktoré vás skutočne ochráni pred chladom. Reálne vyhrievanie až na šesť až osem hodín. Nikdy vám nebolo príjemnejšie než s produktami WARM ME.

WARM ME

Počuli ste už o vyhrievacej deke, či ponožkách? Práve ste sa skepticky pousmiali? Prinášame unikátne produkty WARM ME, ktoré sú do písmena výhrevné. Slová ako hrejivá vesta, teplé rukavice či ponožky naberajú nový rozmer.

capit-warm-me-produktyPONOŽKY

Poznáte ten pocit večne studených nôh? Neviete sa zohriať a to nielen v mrazivom chladnom počasí? Máte sedavé zamestnanie a minimum pohybu počas pracovnej doby? Alebo trávite celé dni v zime von? Cítite ako chlad preniká do nôh a ako sa vám končatiny neprekrvujú? Vaša termoregulácia sa dá nazvať príšernou? Toto utrpenie už nemusíte zažívať. Poznáme naozaj výhrevné ponožky WARM ME, ktoré vás zahrejú za každých okolností. Stačí ich len nabiť, nazuť a užívať si komfort.

RUKAVICE

Alebo vám v zime mrznú ruky? Milujete lyžovanie, ale pri predstave aká vám bude zima na ruky si to dvakrát premyslíte? S rukavicami WARM ME nemusíte. Jednoducho si zvolíte teplotu, ktorá vám vyhovuje a prevádzková doba strediska vám bude krátka.

capit-warm-me-rukavice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VESTA

Ešte stále mrznete? Vesta WARM ME, ktorá hreje až sedem hodín je skutočne špeciálna. Vďaka nej nemusíte v zimnom období využívať všetku energiu na zahriatie, pretože vesta hreje za vás a vy sa môžete plne sústrediť na ostatné aktivity či na prácu. Jedinečná softshellová vesta s talianskym dizajnom ochráni jadro tela pred chladom. Ľahko si ju oblečiete pod bundu či kabát a môžete vyraziť do ulíc, na lyžovačky, turistiku, obyčajné prechádzky v prírode alebo ju využijete počas práce.

capit-warm-me-vesta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ešte váhate?

Všetky tieto vychytávky prináša taliansky výrobca CAPIT, pod ktorý patrí WARM ME. Už od roku 1996 rozvíjajú nápad skombinovať odevy a elektroniku. Priamo v Taliansku sa venujú vývoju a realizácii vyhrievaného oblečenia či diek. Používajú kvalitné materiály a technológie, ktoré zaručujú spoľahlivosť a záruku, preto či si zakúpite vestu, ponožky alebo rukavice môžete sa spoľahnúť na overenú kvalitu.

Pridaj komentár